​Svend Arndal Tømrerfirma ApS

Om firmaet​

Svend Arndal Tømrerfirma ApS blev etableret i 1998. Med 15 års erfaring fra byggebranchen som tømrer og byggeleder og med en videregående uddannelse som Bygningskonstruktør, var der et solidt grundlag for etablering af virksomheden.

Firmaet bygger på kompetent ledelse og en stærk og alsidig medarbejderstab. Vi udfører service- og byggeopgaver for erhvervsmæssige, offentlige og private bygherrer og med vægt på god planlægning og styring af byggeprocessen, solide og kreative løsninger og med et skarpt øje på kvaliteten.​

Vores tømrerværksted ligger i postadresse Jordrup og vi dækker hele Danmark, når vi bygger vores arkitekttegnede sommer- og fritidshuse.​

Har du brug for hjælp?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Eller send din opgave til os på mail:

sa@svendarndal.dk

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svend Arndal Tømrerfirma ApS

Fynslundvej 44, 6064 Jordrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 38596241

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 13 90 68

E-mail: sa@svendarndal.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket