​Svend Arndal Tømrerfirma ApS

Nybyggeri, ombygning eller tilbygning

​For erhverv og private udfører vi mange typer af byggeopgaver. Vi bygger kontorer, haller, pavilloner, nye boliger og huse, tilbygninger, garager, vinterhaver, træterrasser, annekser, inventar, køkkener og meget mere.

På tømrerværkstedet udfører vi fortrinsvis halvfabrikata af bygningsdele i form af skeletvægge, tagkviste og tagkonstruktioner. Vi udfører også inventaropgaver som indbygningsreoler og plankeborde og vi løser de snedkeropgaver vore kunder har behov for.

Kontakt os endelig hvis I står og mangler et seriøst tømrerfirma til jeres byggeri.​

Hovedentreprise

Som bygherre alene er det en stor udfordring at styre byggeprocessen selv og bevare overblikket i alle dens faser.Vælger man sit byggeri udført i hovedentreprisen, har man kun èn kontaktperson i byggeprocessen og processen bliver derved langt mere overskuelig og sikker.

Vi samarbejder med dygtige underentreprenører fra faggrupper som jord-beton-kloak, murer, VVS, el, maler og smede, men også mere specialiserede underentreprenører.

​Sammen med dem udfører vi hele byggeopgaver i hovedentreprise og styrer projektet med en effektiv koordinering, herunder tidsplan, materialevalg, myndighedskrav, kvalitetssikring, garantier, m.m.

Ved valg af os som hovedentreprenør, udføres arbejdet håndværksmæssigt korrekt og i henhold til indgåede aftaler. Vi er hele tiden et skridt foran og guider Bygherren sikkert gennem byggeriet.

Har du brug for hjælp?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Eller send din opgave til os på mail:

sa@svendarndal.dk

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svend Arndal Tømrerfirma ApS

Fynslundvej 44, 6064 Jordrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 38596241

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 13 90 68

E-mail: sa@svendarndal.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket