​Svend Arndal Tømrerfirma ApS

​Arkitekttegnede sommerhuse

​Der er intet som friheden ved et sommerhus i naturskønne omgivelser, hvor man kan koble af fra hverdagen, nyde livet og nyde hinanden i familiens skød. At investere i et arkitekttegnet sommerhus eller fritidshus er for mange købere lig med frihed og afslapning og det kan også være en værdifuld økonomisk investering.

Invester i drømmen om frihed og afslapning​

Med et arkitekttegnet sommerhus fra Svend Arndal Tømrerfirma ApS kan du realisere drømmen og ikke blot nyde sommerhuset om sommeren, men også i de kolde og mørke vintermåneder, hvor stearinlys, brændeovn og vindens susen på den anden side af vinduerne konstant sætter hygge på dagsordenen.

​De traditionelle sommerhuse har i dag ændret karakter, hvor komfort og luksus dominerer. Vores koncept henvender sig til dig, som ønsker at investere i et nyt arkitekttegnet sommerhus til eget brug eller til udlejning.​

Vi har ikke lagt os fast på et program af hustyper, men udfører alene arkitekttegnede sommerhuse, som er fuldstændig tilpasset dine ønsker og behov. På samme måde ønsker vi, at huset er tilpasset den grund, som det skal ligge på, så funktion, lys, udeliv og beliggenhed er i højsædet.

​Arkitekttegnede sommerhuse produceres på eget værksted

Sommerhusene produceres i færdige elementer, hvorefter det køres ud til montage på byggepladsen på det støbte fundament.

Montagetiden er kort, og bygningen lukkes efter to dage. Derved sker der ikke uhensigtsmæssigt fugtophobning i konstruktionen som senere kan skabe et dårligt indeklima eller give grobund for skimmelsvamp.​

Nedenfor ses et lille udpluk at de huse vi har bygget.

Har du brug for hjælp?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Eller send din opgave til os på mail:

sa@svendarndal.dk

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Svend Arndal Tømrerfirma ApS

Fynslundvej 44, 6064 Jordrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 38596241

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 13 90 68

E-mail: sa@svendarndal.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket